BannerFans.com
Media och Journalistik Blogg listad på Bloggtoppen.se VeggieToppen

"En blogg för oss som är öppna för ett alternativ till dagens konsumtionssamhälle"

tisdag 25 maj 2010

Tack och syfte!

ENKÄT

Tack för alla som tagit tid att besvara på min enkät som handlade om världen och synen på bla. Samhälle, brott och livsstil.

Tanken är att på ett realistiskt sätt kunna skapa ett ny samhällsstruktur, som människor kan acceptera är det viktigt att veta hur vill vi leva. För detta är folks delade åsikter en nyckel i sammanhanget. Dessa blir guld värda i utvecklandet av en bättre värld för alla.

Ni som inte svarat på den än får jättegärna göra det! Tryck HÄR eller hitta enkäten högst upp på sidan.

Svaren kommer sammanställas och publiceras här på bloggen. Även om allt är anonymt kommer en del intressanta punkter att läggas upp på hemsidan som exempel eller inspirerande citat.

Så även om du inte ser resultaten direkt så kommer du att se dem här, när antalet blir så pass stort att man kan göra en trovärdig analys av de svar som kommit in.

Resultaten kommer att användas för att på ett mer realistiskt sätt skapa ett alternativ till samhället med en grundtanke på de åsikter och viljor som finns i dagens samhälle. På det sättet kommer samhället inte bara bli trovärdig och hållbart. Man har även en struktur som folk kan acceptera att leva utifrån.


Jag kan redan säga att resultaten ser mycket spännande ut och är i vissa fall väldigt skiftande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar